ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΥΛΑΞΗΣ

Η Ilarchos Security είναι μια έμπειρη εταιρία security στις φυλάξεις με ανθρώπινο προσωπικό.Παρέχουμε αποτελεσματικές και διακριτικές υπηρεσίες, αφού εκτός από εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έχουμε την υποστήριξη του προσωπικού μας, που ενσωματώνεται άψογα στην καθημερινότητα των χώρων που προστατεύουμε.

Στην Ilarchos Security παρέχουμε φύλαξη με ανθρώπινο προσωπικό σε όλους τους τομείς και για όλους τους πελάτες, από πολυεθνικές επιχειρήσεις που χρειάζονται ολοκληρωμένο επιτελείο επαγγελματιών για τη φύλαξη των εγκαταστάσεών της, μέχρι τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις ή ακόμα και μια οικία, που χρειάζονται ένα μόνο άτομο για τη φύλαξη.

Η Ilarchos Security αναλαμβάνει υπεύθυνα την φύλαξη κτηριακών εγκαταστάσεων, δημόσιων κτηρίων, ακόμα και οικιών.

Ειδικότερα:

Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και κατέχει άδεια security από την Κυπριακή Αστυνομία. Επιπλέον παρέχονται εκπαιδευτικά σεμινάρια στο προσωπικό μας για να καλύψει ειδικές ανάγκες  των πελατών μας.

  • Στατικές Φυλάξεις σε οικίες, σχολεία, κολλέγια, επιχειρήσεις, εμπορικά καταστήματα, γραφεία
  • Φυλάξεις βιομηχανικών χώρων και εκθεσιακών κέντρων
  • Φυλάξεις τραπεζικών καταστημάτων και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων
  • Όλες οι περιπολίες αλλά και οι φυλάξεις μας συνοδεύονται από τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Αυτό επιτρέπει σε εμάς αλλά και στους πελάτες μας να έχουμε άμεση ενημέρωση της κατάστασης του φυλασσόμενου χώρου

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.