ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ

Το θυροτηλέφωνο είναι το σύστημα που σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε κλήσεις από την εξωτερική σας είσοδο ή από κάποια άλλη είσοδο του κτηρίου. Όταν ο επισκέπτης φτάσει στην είσοδο και πατήσει το κουδούνι, τότε μια ή παραπάνω συσκευές ειδοποιούνται εντός του κτηρίου και μπορούν να απαντήσουν όπως και να επιτρέψουν την είσοδο.

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να λάβετε αναφορικά με την προμήθεια του συστήματος για την οικία ή την επιχείρησή σας, είναι αν θα είναι ενσύρματο ή ασύρματο. Ακολούθως, το ερώτημα έγκειται στον αν θα είναι μόνο με ήχο ή και με εικόνα.

Για κτήρια που είναι υπό κατασκευή, προτείνουμε ενσύρματο σύστημα είτε το χρησιμοποιήσετε είτε όχι, αφού λόγω της συγκυρίας, η εγκατάσταση θα είναι πολύ οικονομική.

Για το ασύρματο σύστημα, η λέξη κλειδί είναι η απόσταση. Το πόσο καλά θα δουλεύει το σύστημα σας εξαρτάται από την απόσταση της εξωτερικής εισόδου και του εσωτερικού δέκτη, της κατασκευής του κτηρίου και τέλος σε οτιδήποτε βρίσκεται ανάμεσα τους.

Το αν χρειάζεστε σύστημα μόνο με μεταφορά ήχου ή και εικόνας εξαρτάται κυρίως από το επίπεδο ασφάλειας που χρειάζεστε. Εάν σκοπεύετε να παρέχετε πρόσβαση στο χώρο σας απομακρυσμένα και χρειάζεται να βλέπετε ποιος είναι στην είσοδο, τότε χρειάζεστε θυροτηλέφωνο με εικόνα. Αν απλά χρειάζεται να συνομιλείτε με όποιον βρίσκεται στην είσοδο, τότε σίγουρα χρειάζεστε σύστημα μόνο για ήχο.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.