ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ο καλύτερος τρόπος να προφυλάξετε την οικία σας ή την εταιρία σας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού. Μελέτες έχουν δείξει ότι είναι πιο πιθανό να γίνει διάρρηξη σε χώρο που δεν έχει σύστημα συναγερμού από το να επιλεχθεί κάποιος με σύστημα. Είναι πιο εύκολο να διαρρηχθεί μια οικία ή χώρος εργασίας, χωρίς το ρίσκο να ειδοποιηθεί η αστυνομία και να κινδυνεύσουν να συλληφθούν οι δράστες.

Η Ilarchos Security θα εγκαταστήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού το οποίο θα καλύπτει όλες τις εξόδους αλλά και τα παράθυρα που μπορεί να είναι τα σημεία εισόδου των κακοποιών, στην οικία σας ή την επιχείρησή σας. Προσθέτοντας και ραντάρ στο εσωτερικό του χώρου, έχετε την ασφάλεια που επιθυμείτε. Στην περίπτωση που έχετε κατοικίδια στο χώρο σας, τότε επιλέγουμε τους κατάλληλους αισθητήρες, ειδικούς για κατοικίδια, που τους επιτρέπει να κινούνται χωρίς να ενεργοποιήσουν τους αισθητήρες.

Το σύστημα του συναγερμού μπορεί να είναι ενσύρματο ή ασύρματο ανάλογα με τη διαμόρφωση του χώρου σας ή τις απαιτήσεις σας.

Το σύστημα που θα εγκαταστήσει η Ilarchos Security αποτελείται από ηλεκτρονικούς αισθητήρες. Όταν έχουμε παραβίαση του χώρου ή κίνηση εντός του χώρου σας, τότε ενεργοποιείται η σειρήνα. Αμέσως ειδοποιείται με τα ηλεκτρονικά μέσα το Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων και καλείται η Αστυνομία.

Η Ilarchos Security ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών της, χρησιμοποιεί ενσύρματα και ασύρματα συστήματα συναγερμού. Οι τεχνικοί μας αφού μελετήσουν το χώρο σας, θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.