ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα πυρανίχνευσης αποτελεί ένα σωτήριο μέσο για την ασφάλεια σας αλλά και τη ζωή σας.

Η φωτιά είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους, αφού σε κάθε σημείο του κόσμου καθημερινά έχουμε μια φωτιά το λεπτό. Είναι ο χειρότερος εχθρός μας όταν ανεξέλεγκτα μπορεί να επεκταθεί σε όλο το κτήριο.

Η φωτιά είναι καταστροφική αλλά και ο καπνός της περιέχει τοξικές ενώσεις που είναι καταστροφικές για την ατμόσφαιρα και για εμάς. Το σύστημα πυρανίχνευσης μπορεί να ανιχνεύσει την φωτιά και να σώσει ζωές, να αποτρέψει τραυματισμούς και καταστροφές στα υλικά αγαθά μας.

Όταν το σύστημα ανιχνεύσει φωτιά με τους αισθητήρες του, ειδοποιεί το Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων και καλείται άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.