ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Στις μέρες μας πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά το θέμα της ασφάλειας. Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις και τα εμπορικά καταστήματα που πρέπει να έχουν συστήματα ασφαλείας αλλά και οι οικίες. Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται, είναι πολύ σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψιν μας όλες τις λύσεις ασφαλείας και να επιλέγουμε την κατάλληλη για εμάς, τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και την περιουσία μας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά και οικονομικό, για όσα προσφέρει, σύστημα ασφαλείας, για την οικία μας ή την επιχείρηση μας είναι το CCTV ή αλλιώς Κλειστό Κύκλωμα Τηλεόρασης. Το σύστημα CCTV μπορεί να αποδειχθεί  ένας πολύ πετυχημένος τρόπος να αποτρέψει τους διαρρήκτες από το να μας επισκεφτούν. Με την προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα συναγερμού και κάμερας στις μέρες μας, μπορείτε να ελέγχετε όλα τα συστήματα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Με την χρήση των καμερών μπορούμε να αποτρέψουμε μια κακόβουλη πράξη. Με τον φόβο ότι οι κάμερες θα καταγράψουν κάθε κίνηση ή ακόμα και τους ίδιους, οι κακοποιοί θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά να επιλέξουν τους συγκεκριμένους χώρους, προτιμώντας άλλους, με λιγότερα μέτρα προστασίας.

Επίσης, εάν υποπτεύεστε κάποιον υπάλληλο σας να «δανείζεται» από την επιχείρηση σας αλλά δεν ξέρετε πώς να τον εντοπίσετε, οι κάμερες μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Ειδικότερα εάν το πρόβλημα βρίσκετε στο ταμείο σας. Οι κάμερες που τοποθετούνται κοντά στα ταμεία αλλά και στους χώρους που κινούνται, όχι μόνο θα σας δείξουν εάν οι υπάλληλοι κλέβουν αλλά, με το φόβο ότι τους βλέπετε , θα τους αποτρέψουν από οποιαδήποτε πιθανότητα κλοπής. 

Εάν ένα έγκλημα διαπραχτεί στο χώρο σας και οι δράστες συλληφθούν, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.