ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι η καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να προφυλάξουν τις οικίες τους αλλά και τις επιχειρήσεις τους, για περιπτώσεις διάρρηξης, φωτιάς ή ιατρικού προβλήματος. Στο παρελθόν, τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούσαν, στην επικοινωνία τους, μόνο χειροκίνητα, δηλαδή έπρεπε κάποιος ακούγοντας το συναγερμό, να καλέσει  μόνος του τις αρχές. Στις μέρες μας, όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός μας, ο Κεντρικός Σταθμός Λήψης Σημάτων  της Ilarchos Security λαμβάνει το σήμα. Αμέσως πραγματοποιείται κλήση αναγνώρισης για να επιβεβαιωθεί το συμβάν και άμεσα ειδοποιούνται οι κατάλληλες υπηρεσίες, ανάλογα με το γεγονός (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Υπηρεσίες Υγείας).

Τα πλεονεκτήματα που αποκτάτε με την σύνδεση σας στον 24/7 Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων μας για την οικογένεια σας, την περιουσία αλλά και τα πολύτιμα αγαθά σας.

Άμεση Ανταπόκριση

Ειδοποιούμε άμεσα τις κατάλληλες αρχές, γεγονός που αποτελεί το μεγαλύτερο πλεονέκτημα ενός Κεντρικού Σταθμού. Ο χρόνος ανταπόκρισης σε ένα συμβάν μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στον χειρισμό του.

Αποτροπή Εγκληματικής Ενέργειας

Οι κακοποιοί που έχουν στόχο την κλοπή οικιών ή επιχειρήσεων, δεν θέλουν να τους πιάσουν. Όταν το σπίτι σας ή η επιχείρησή σας παρακολουθείται από το Κέντρο Λήψης Σημάτων μας και μέσω των πινακίδων μας τους το γνωστοποιούμε, τότε είναι μάλλον απίθανο να επιλέξουν το δικό σας σπίτι. Όσο αφορά την Αστυνομία, το Κέντρο λήψης Σημάτων και το σύστημα συναγερμού πιστοποιούν την διάρρηξη και βοηθούν στην σύλληψη αλλά και την καταδίκη των εγκληματιών.

Κάλυψη 24/7

Είτε είστε σπίτι ή εκτός, είτε κοιμάστε ή όχι, το Κέντρο Λήψης Σημάτων της Ilarchos Security, λειτουργεί αδιάλειπτα.  Είναι ανακούφιση για πολλούς πελάτες μας, να ξέρουν ότι κάποιος τους προσέχει όλη μέρα, κάθε μέρα.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.