ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ

Στο Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων της εταιρείας μας, οι πελάτες μας μπορούν να έχουν έναν «εικονικό» φύλακα ασφαλείας χωρίς το κόστος που απαιτείται για να έχεις ανθρώπινο δυναμικό αλλά και τα προβλήματα με τις βάρδιες και τις αλλαγές των ατόμων. Από τον Κεντρικό Σταθμό μας, το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να παρακολουθεί την ιδιοκτησία σας με ακρίβεια χάρη στα προηγμένα συστήματά μας. Οι υψηλής ευκρίνειας κάμερες με το Video Analytics πρόγραμμα του Κεντρικού Σταθμού μας αλλά και τις δυνατότητες της κάμερας, καλύπτουν  λεπτομερώς την ιδιοκτησία σας και εξασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Όλες οι υπηρεσίες του Κεντρικού Σταθμού μας, μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Όταν η επαγγελματική ομάδα της Ilarchos Security αναλάβει την φύλαξη σας από τον Κεντρικό Σταθμό, τότε θα διαπιστώσετε ότι η λύση της απομακρυσμένης επιτήρησης, είναι μια οικονομικά συμφέρουσα λύση  για την προφύλαξη της οικογένειας σας, των υπαλλήλων σας αλλά και των πολύτιμων αγαθών σας.

Επιπλέον υπηρεσίες που παρέχονται από την Ilarchos Security περιλαμβάνουν προγραμματισμένες περιπολίες, επιβεβαίωση αληθούς ή ψευδούς ενεργοποίησης σήματος συναγερμού και επιθεώρηση της ιδιοκτησία σας για παραβιάσεις. Το προσωπικό του Κεντρικού Σταθμού της Ilarchos Security, θα πραγματοποιεί «εικονικούς» περιπάτους στους χώρους σας όσο συχνά επιθυμείτε ή όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός σας.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.