ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Η Ilarchos Security παρέχει υπηρεσίες εποχούμενης περιπολίας 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο, με το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό της.

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία περιπολιών μας:

Όταν χρειάζεστε στον χώρο σας να υπάρχει τακτικός έλεγχος για να διασφαλίσετε την αποτροπή εισβολής από κακοποιούς ή για τακτικούς ελέγχους λόγω ζητημάτων υγείας.

Εάν χρειάζεστε την ηρεμία σας από οτιδήποτε μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή δημιουργώντας πρόβλημα στο χώρο σας, το περίπολο θα επιθεωρήσει το χώρο και θα αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Εάν χρειάζεστε άμεση επέμβαση λόγω των πολύτιμων αγαθών που έχετε στο χώρο σας, ή της ασφάλειας των αγαπημένων σας προσώπων.

Η υπηρεσία περιπολίας της Ilarchos Security επιβλέπετε από το 24/7 Κέντρο Ελέγχου της εταιρίας μας.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.