ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, καινοτόμες τεχνολογίες και άρτια εκπαιδευμένο έμψυχο δυναμικό, η Ilarchos Security δεσμεύεται για την προστασία της περιουσία σας, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας, με εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Οι απαιτήσεις για ασφάλεια αλλάζουν καθημερινά. Η ελεγχόμενη πρόσβαση και η είσοδος χωρίς τα κλασσικά κλειδιά, είναι κάτι που συναντάμε καθημερινά όλο και περισσότερο από ιδιοκτήτες ακινήτων, γραφείων ακόμα και μικρών επιχειρήσεων. Το Access Control παρέχει στα άτομα ασφαλή είσοδο στo κτήριο και στους εσωτερικούς χώρους των γραφείων.

Για να αποφασίσετε αν χρειάζεστε ένα σύστημα Access Control, απλά διαβάστε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα σύστημα.

  • Απομακρυσμένη πρόσβαση
  • Δυνατότητα παραμετροποίησης
  • Καταγραφή ιστορικού εισόδου ατόμων
  • Δεν μπορεί να υπάρξουν αντικλείδια
  • Ασφάλεια
  • Εξοικονόμηση κόστους με μακροπρόθεσμη διάρκεια
  • Ταχύτερο και ασφαλέστερο από τις απλές κλειδαριές

Ο κύριος λόγος εγκατάστασης ενός συστήματος Access Control είναι να κρατάμε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες μακριά ή τουλάχιστον εκτός συγκεκριμένων σημείων. Η απομακρυσμένη διαχείριση στην είσοδο, είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα γιατί πια δεν χρειάζεται το προσωπικό σας να μετακινείτε μέχρι αυτούς τους χώρους, για να ξεκλειδώσει ή να κλειδώσει τη συγκεκριμένη περιοχή, με αποτέλεσμα να κερδίζετε και χρόνο και χρήμα.

Ακόμη, η παραμετροποίηση του συστήματος επιτρέπει στους υπευθύνους να έχουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων σε όλες τις περιοχές, αντιθέτως με τον περιορισμό που θα έχουν οι υπάλληλοι, συνεπώς ο κάθε εργαζόμενος θα έχει την επιθυμητή από την επιχείρηση πρόσβαση.

Στην Ilarchos Security πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός των συστημάτων ασφαλείας και του Access Control, προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια. Η χρήση κάρτας, κωδικών ή και βιομετρικών συστημάτων, δεν αφήνει περιθώρια στους ανεπιθύμητους να εισέλθουν στο χώρο μας. Όταν προσπαθήσουν να μπουν με άλλο τρόπο, τότε τα συστήματα ασφαλείας τους εντοπίζουν και αποτρέπουν την είσοδο, είτε ειδοποιούν εσάς και το Κέντρο Λήψης Εικόνας και Σημάτων.

Προσωποποιημένες λύσεις για κάθε ανάγκη

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τις ανάγκες σας. Θα τις μελετήσουμε από κοινού και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό συνδυασμό συστήματος ασφαλείας.